Vi hyr ut kassasystem och
utrustning till ditt event

Kul att du vill veta mer!

Använd chatten nere till höger eller ange ditt telefonnummer eller mailadress här så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.

Enkelt

Det ska vara enkelt att hyra kassasystem. Boka din kassa, använd den och skicka tillbaka.

Prisvärt

Vi strävar alltid efter att ha låga priser på såväl hyror som eventuella kortavgifter.

Bra produkter

Våra kassor håller hög kvalitet och är utvalda för att passa de flesta verksamheter.

Erfarenhet och support

Vi har lång erfarenhet av att hyra ut kassor och hjälper dig när du behöver det.

Boka direkt online

Stationärt kassasystem

Vårt populäraste kassasystem – lyft av huven, koppla in och kör igång.

ISU50 är ett pålitligt och tåligt kassasystem som är lätt att använda. En fukttålig touchscreen och snabb kortterminal gör det till ett perfekt val för festivaler, barer och marknader.

Mobilt kassasystem

Ett komplett och godkänt kassaregister med MoreFlo iOS som körs på en iPad. En snygg och smidig kassa som är lätt att jobba med.

Kassan passar lika bra på en marknad som i en butik. Välj till kortbetalning med låga transaktionskostnader och spara pengar.

iZettle kassapaket

Här hittar du hårdvaran till ditt iZettlekonto. IPad, kvittoskrivare, kassalåda och kortläsare ger dig allt som behövs för att ta betalt med hjälp av iZettle.

Ett bra paket för dig som redan har konto hos iZettle.

Vi har kassasystem för alla branscher

Kassasystem

Våra kassasystem är enkla att koppla in och går snabbt att komma igång med. De innehåller alla funktioner du behöver för att hantera artiklar, rabatter och kunder och gör det lätt att ta betalt med kort, kontanter, Swish eller förbetalda kort.

Vi har kassalösningar för de flesta verksamheter – festivaler, caféer, butiker eller marknader, stort som smått.

Kortbetalning

Hos oss blir det lätt och billigt att ta betalt med kort. Tack vare smarta samarbeten med välkända inlösare erbjuder vi låga kortavgifter och hjälper dig att fixa bra avtal

Kortterminalen hyr du tillsammans med ditt kassasystem, eller som en fristående terminal.

Erfarenhet

Under de senaste tio åren har vi levererat kassasystem till Svenska Rallyt, Volvo Ocean Race, Putte i Parken, Peace and Love och ett stort gäng mindre företag.

Alla kunder är lika viktiga och vi hjälper dig gärna att hitta rätt kassalösning, oavsett om du är en ny företagare med drömmar om ett café eller ett stort eventbolag med flera festivaler bakom dig.

Uthyrning av kassasystem till festivaler, event, pop-up stores, caféer och mycket mer

Hyrakassa.se drivs av RentNordic som är en del av MoreFlo och Högdata. Vi hyr ut betallösningar, kassaregister, kassasystem, kortterminaler och kringutrustning till stora och små företag.

Oavsett om du behöver 50 kassar till en stor festival eller en kassa till en loppis kan vi hjälpa dig med utrustningen. Vi har lång erfarenhet från både stora och små event och vet hur viktigt det är att allt fungerar. Vi vet också att du har andra saker att tänka på att kassorna, och gör därför alltid vårt bästa för att allt skall vara så enkelt som möjligt.

Hyresverksamheten har under flera år legat under MoreFlo som är en av Sveriges ledande leverantörer inom kassasystem. Nu körs den i egen regi för att göra det möjligt att satsa ännu mer på så smarta och smidiga hyrprocesser som möjligt. Som alltid sätter vi kunderna i fokus och gör allt för att ge en så bra upplevelse som möjligt.

Våra kassasystem , kassaregister och övrigt kassautrustning kommer från välkända leverantörer så som Star, Bambora, Apple, Microsoft, Miura och iZettle och håller hög kvalitet så att du kan känna dig trygg med att ha valt det bästa.

Saknar du något på vår site är det bara att ta kontakt med oss så hjälper vi dig hitta rätt kassalösning för dig. Du hittar vår chat nere i högra hörnet och vi finns även på 054-771 47 00 eller hyror@hogdata.se

Varför ska du hyra en kassa av oss?

Meny