Fördelarna med MoreFlo Kassaprogram

Våra hyrkassor är alla* utrustade med MoreFlo Kassaprogam. Det är ett komplett kassaregister med alla de vanliga funktionerna som förstås är godkänt av Skatteverket.

MoreFlo Kassa är lätt att lära sig och passar bra även för användare som inte har tidigare kassaerfarenhet, samtidigt som det erbjuder flera avancerade funktioner för dem som önskar det. Programmet finns i två versioner – MoreFlo Kassa för Windows och MoreFlo Kassa för iOS.

Du finner bland annat möjligheten att jobba med snabbknappar i flera lagar, så att du kan skapa en knapp för ”Dricka” som sedan öppnar alla knappar med olika drycker som Vatten, Läsk, Kaffe och en annan för ”Mat”. En bra möjlighet när du har flera produkter och vill göra det lätt att hitta. För dig som har flera kassor ger det också en möjlighet att ha samma produkter på alla kassor så att de blir utbytbara, men att varje kassa kan ha sin panel.

MoreFlo Kassaprogram gör det lätt att ta betalt med kontanter, kort, Swish eller eget betalsätt som lunchkuponger eller liknande. Du kan parkera kvitton, ge rabatt, göra återköp, arbeta med artiklar direkt i kassan och mycket mer. Här kan du läsa mer om funktionerna i MoreFlo Kassa.

Till MoreFlo Kassa kan du koppla funktioner i MoreFlo Apps som är webbaserade tilläggsprogram där du kan jobba med mer avancerad säljstatistik (så som försäljning i realtid), integrationer mot affärssystem som Visma och Fortnox, utökad artikelhantering och mycket mer. Här kan du läsa mer om möjligheterna med MoreFlo Apps.

Företaget var tidigare en del av MoreFlo och vi har därför stor erfarenhet kring kassaprogrammet. Det gör att du kan känna dig trygg med att få den support du behöver, samtidigt som du får alla funktioner du önskar.

 

(*Våra iZettlepaket innehåller naturligtvis iZettle appen.)

Meny